Aperitive

Placinta cu carne si ciuperci

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 400 g carne tocata
  • 400 g ciuperci
  • 2 oua + 1 galbenus pentru uns placinta
  • 2 linguri de bulion
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • piper
  • oregano

Se lasa aluatul de foietaj la dezghetat.

Intre timp, pregatim compozitia de carne cu ciuperci. Taiem ciupercile cubulete mici; la fel si ceapa. Punem ceapa la calit in ulei si o lasam 5-7 minute apoi adaugam ciupercile si mai lasam cateva minute sa se caleasca.

Adaugam apoi carnea tocata, bulionul, sarea piperul si oregano si mai lasam pe foc inca 5-6 minute. Lasam compozitia la racit si apoi adauga 2 oua si amestecam bine.

Taiem aluatul de foietaj in 2 parti egale. Punem o parte in tava tapetata cu hartie de copt. Intindem bine marginile sa fie ridicate aprox, 1-2 cm sa nu curga din compozitie. Adaugam compozitia, apoi cealalta parte de aluat.

Marginile le imbinam cu cele de la aluatul de jos si presam putin cu furculita. Intepam placinta din loc in loc cu furculita si o ungem cu un galbenus batut.

Dam la cuptorul preincalzit pentru 50 de min. sau pana cand se rumeneste frumos si este coapta. Se portioneaza dupa ce se raceste.

placinta cu carne si ciuperci placinta cu carne si ciupercii placinta cu ciuperci si carne

Loading...

[pro_ad_display_adzone id=”58″]

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline