Dulciuri

Prajitura cu nuca si ciocolata

Ingrediente

  • 8 oua
  • 350 g zahar
  • 250 g faina
  • 100 g ulei
  • 1 plic de praf de copt
  • 50g cacao
  • esenta de rom
  • 200 g ciocolata
  • 200 g nuca

Se bat albusurile spuma cu zaharul.

Galbenusurile se amesteca cu uleiul.

Se adauga agalbenusurile cu alb usurile incorporandu-se usor cu o lingura de lemn.

Se adauga faina in ploaie impreuna cu praful de copt si se incorporeaza cu ajutorul unei spatule.

Se da la cuptorul preincalzit pana cand trece testul cu scobitoarea, aprox. 25-30 de min.

Se lasa la racit. Se face pe foc intr-o craticioara un sirop pentru prajitura din 100 g zahar, 50 g cacao si 50 g apa. Prajitura se portioneaza si se stropeste neuniform cu acest sirop. Se pune deasupra fiecarei prajituri cicolata topita si se adauga nuca taiata marunt.

Este pufoasa si delicioasa. Pofta buna!

Loading...

prajitura cu nuci si ciocolata..

[pro_ad_display_adzone id=”58″]

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline