Altele

Prajituri fara frica si povesti fara frica

De multe ori am observat cat de puternice pot fi femeile uneori, cat de multa sustinere pot oferi la randul lor si cat de gingase sunt de fiecare data. Dar sunt anumite intamplari peste care trec cu greu, dar le depasesc.

Noua campanie a celor de la Dr. Oetker vorbește fix despre acest gen de întâmplări și despre cum am reușit fiecare dintre noi să trecem de ele #farafrica.

Eu, la randul meu, am depasit multe situatii dificile, despre care nu imi face placere sa vorbesc, dar una dintre ele a fost mai usor de depasit. Ia uitati ca era intr-o zi in care ploua tare, iar eu mergeam cu masina spre locul de munca. Chiar in imediata apropiere a  curbei la drapta era parcata masina politiei. Cum va imaginati, fiind incepatoare, nu am aproximat distanta, avand si putina viteza, asa ca am avariat putin si masina politiei si am ajuns si in sant. Munca multa apoi sa scoatem masina. Politistul vazuse incidentul si m-a asigurat ca nu este nicio problema, dar va dati seama ce sperietura am avut cand am ajuns in sant. Totul s-a terminat cu bine intr-un final, iar eu a doua zi am mers mult mai prudent cu masina. Intotdeauna am mers mai prudent datorita acelei intamplari.

Pe site-ul http://www.prajiturifarafrica.ro/ se aduna mai multe astfel de povești ale femeilor cele mai curajoase , ale celor care au depășit cu bine momentele grele din viața lor. Mai mult, pentru a-i ajuta la rândul lor pe cei aflați la nevoie, Dr. Oetker donează câte un euro către SOS Satele Copiilor pentru fiecare poveste înscrisă în platformă.

De aceea, pentru a oferi un minim ajutor in apropierea sarbatorilor Pascale,  haideti sa ne inscriem povestile in numar cat mai mare!

Sunt sigura ca povestile voastre sunt mult mai interesante, asa ca sunt foarte curioasa sa le aflu!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline