Mancaruri

Rasol cu pastai verzi si ciocanele

Asa facea mama pastaile cand eram copil, dar atunci nu imi placeau, nu mancam. Acum aveam pofta, doar ca eu am adaugat si putina carne, iar pastaile au ramas ca si garnitura. Oricum a iesit un pranz gustos 🙂

Ingrediente:

  • 500 g pastai verzi
  • 1 capatana de usturoi
  • pui de tara
  • ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • patrunjel verde

Mai intai taiem capetele pastailor, le taiem prin 2 si le punem la fiert pentru aprox. 30 de min sau pana cand sunt fierte.

Usturoiul il pasam, adaugam sare, apa, putin ulei si apoi il turnam peste pastale fierte. Adaugam piper, busuioc, oregano si patunjel verde tocat marunt. Amestecam si servim impreuna cu carne de pui prajita sau facuta la cuptor.

Pofta buna!

rasol de pastai verzi cu pui (1) rasol de pastai verzi cu pui (2) rasol de pastai verzi cu pui (4) rasol de pastai verzi cu pui (6)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline