Aperitive

Rosii coapte umplute cu branza

O idee foarte inventiva de a pregati rosiile cu branza. Indicat este sa folositi branza de vaci tare sau branza de capra( daca veti folosi branza mai untoasa isi va lasa zeama).

Ingrediente:

  • 7 rosii
  • 300 g branza de vaci tare
  • 70 g cascaval
  • patrunjel
  • sare

Rosiile le taiem de capacele ( pe care nu le aruncam ca le vom folosi ca si capacele pentru rosii) le scobim si le lasam cu gura in jos la scurs pentru 10-15 minute.

20160710_13365720160710_134007

Branza o dam pe razatoarea mare adaugam patrunjelul tocat marunt si aprox. jumatate din miezul rosiilor scobite.

20160710_134549

Umplem rosiile cu ceasta compozitie, punem deasupra cascaval ras si dam la cuptor pentru 20 de minute.

20160710_13531420160710_135501

Loading...

Adaugam capacele rosiilor si mai lasam 10 minute la cuptor.

Pofta buna!

20160710_142013 20160710_141925 20160710_141956

 

sursa: http://www.recettesdumonde.info/entrees/tomates-farcies-au-chevre/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline