Legume

Rosii umplute cu fasole

Rosii umplute cu fasole – o mancare inedita si gustoasa, si de post. Aromatizate cu marar si cimbrisor, rosiile umplute cu fasole sunt extrem de gustoase. Initial am dorit sa fac chiftelute, dar pe parcurs m-am razgandit si bine am facut ­čÖé

Ingrediente:

  • rosii
  • 1 conserva de 400 g fasole fiarta Sun Food
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 felie de paine
  • sare
  • piper
  • ardei boia dulce
  • marar
  • cimbrisor

Mod de preparare Rosii umplute cu fasole.

Punem fasolea intr-un bol si o pasam. Painea o inmuiem in apa, o stoarcem bine si o adaugam peste fasole. Adaugam si ceapa tocata marunt, si morcovul dat pe razatoarea mare, sare, piper, marar si cimbrisor.

Amestecam bine.

Punem intr-o tigaie 3-4 linguri de ulei, adaugam pasta de fasole si o prajim 8-10 minute.

Scoatem jumatatea rosiilor cu un cutit, dar nu aruncam miezul, il tocam marunt si il punem peste rosiile umplute.

Loading...

Umplem rosiile cu pasta de fasole, adaugam miezul rosiilor tocate marunt, 1 cana de apa si dam la cuptorul preincalzit pentru 20-25 de minute la 200 de grade.

Cand sunt gata, presaram marar verde.

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline