Dulciuri

Rulada cu gem de zmeura si ciocolata

Se face cat ai bate din palme si este mai mult decat delicioasa! In 15 minutes este gata, iar in 20 dispare in totalitate din farfurie! Pana la ultima feliuta! Veti vedea 🙂

Ingrediente:

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 1 borcan de gem de zmeura
  • 150 g ciocolata+ 2 linguri de lapte
  • 40 g ciocolata alba+ 1 lingura de lapte

Se mixeaza albusurile spuma. Se adauga treptat cate o lingura de zahar si se mixeaza pana cand devine o spuma tare.

Galbenusurile se mixeaza 1-2 minute.

Se adauga galbenusurile peste albusurile batute spuma si se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se adauga pe rand cele 4 linguri de faina si se incorporeaza usor.

Se toarna compozitia intr-o tava dreptunghiulara ( nu rotunda) tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la 200 de gradeC, timp de 10-15 minute. Nu trebuie sa se rumeneasca pentru ca va deveni casanta si nu o veti putea rula.

20160512_182632

Se umezeste un prosop pe care se pune rulada cu fata in jos si se desprinde hartia de copt. Se pune gemul pe toata suprafata ruladei si se ruleaza.

Loading...

Ciocolata se topeste impreuna cu laptele la microunde cateva secunde, sau pe baie de aburi.

Se toarna toata ciocolata peste rulada. Ciocolata alba la fel se topeste si se fac cu ajutorul unui pos si al unui dui dungi pe toata rulada.

Se portioneaza si se serveste cu mare pofta!

20160512_18410420160512_184158 20160512_184126 20160512_184134

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline