Aluaturi dulci/foietaje

Rulouri cu crema de Cremsnit

Rulouri delicioase, care se pot face pe cornete, sau pe suluri facute din hartia de copt ( circula acum ceva timp un tutorial pe facebook). Si imaginati-va cum le-am umplut eu la lumina lumanarii ca fix cand m-am apucat de treaba s-a luat curentul 🙂 Eu le-am pus o crema instant pentru Cremes, dar se poate face si cu budnca, mascarpone sau diferite creme alese de voi.

Ingrediente:

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 1 cutie de crema de Cremsnit
  • 750 ml lapte
  • 50 g ciocolata
  • 100 g nuca macinata

Mai intai lasam aluatul de foietaj la dezghetat, apoi il taiem intindem putin cu sucitorul sa devina mai subtire. Taiem fasii de cca 1 cm latime si le rulam pe cornete sau pe sulurile facute din hartie de copt.

20161217_170823

Punem rulourile in tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptoul preincalzit la 200 de grade pentru aprox. 20 de min. Intre timp pregatim crema: punem mixul pentru crema intr-un bol, adaugam laptele si mixam cateva minute pana cand se ingroasa suficient.

20161217_180104

Cu  o seringa de ornat cu un dui lung, vom umple rulourile formate cu crema, iar capetele le dam prin nuca.

20161217_190228

Ciocolata o topim pe baie de aburi si trasam dungi subtiri peste rulouri cu ciocolata fierbine, se va intari imediat, asa ca ne miscam repede.

Pofta buna!

20161217_192457 20161217_192541 20161217_192631 20161217_192424 20161217_19244720161217_192631

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline