Cu carne de pui

Salata Cosul cu ciuperci

O salata gustoasa, cu un gust aparte dat de pastrama de pui.

Ingrediente:

  • 1 pastrama de pui / 1 pulpa
  • 1 borcan de ciuperci marinate ( 380 g)
  • 3 cartofi medii
  • 2 morcovi
  • 3-4 castraveti murati
  • 250 g maioneza
  • marar verde
  • sare

Mod de preparare salata Cosul cu ciuperci.

Pastrama de pui o fierbem pentru 15  minute. Cartofii si morvovii ii fierbem separat.

Dam cartofii si morcovii fierti pe razatoarea cu ochiuri mari.

Carnea de pui o taiem cubulete mici, la fel si castravetii murati. Ciupercile le punem intr-un bol si adaugam peste ele otet balsamic si ulei de masline, le lasam 30-40 de minute in acest amestec.

Punem pe o farfurie intinsa primul strat de pastrama de pui, apoi urmeaza stratul de cartofi, morcovi si castravetii murati, toate separate printr-un strat foarte subtire de maioneza ( sau faceti un grilaj ca mine).

Loading...

Ungem deasupra si pe laterale cu maioneza si presaram marar. Adaugam ciupercile deasupra si dam la rece 1 ora.

Pofta buna!

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline