Salate

Salata de cartofi cu ceapa verde

Ingrediente:

  • 1 kg de cartofi
  • 6-7 fire de ceapa verde
  • 300 g branza de vaci
  • sare
  • 50 ml ulei de masline.

Mai intai curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii punem la fiert cu un praf de sare.

Dupa ce au fiert, selasa la racit apoi se paseaza ca pentru piure.

Ceapa se taie rondele mici, iar branza se da prin razatoarea mare.

Cartofii pasati se amesteca cu ceapa si branza si se adauga si uleiul de masline si sare dupa gust.

Pofta buna!

20160329_140136 20160329_140938 20160329_141007 20160329_141023

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline