Mancaruri

Salata de ciuperci cu piept de pui

O salata foarte gustoasa pe care v-o recomand cu drag 🙂

Ingediente:

  • 2 borcane de 800 g de ciuperci feliate
  • 1 piept de pui
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 galbenusuri
  • 300 ml ulei
  • 1 lingurita de mustar
  • sare
  • piper

Mai intai punem ciupercile asa cum sunt ele taiate, mai grossier la fiert pentru 30 -35 de minute. Dupa ce au fiert, le stoarcem bine de apa si pe cele caare sunt prea mari le taiem prin 2-3, dar sa nu ramana foarte mici.

Pieptul de pui il fierbem si apoi il rupem in bucati potrivite, nu foarte mici. Eu am avut un piept de la un pui la rotisor si l-am folosit pe acela.

20161002_14163720161002_141642

Facem maioneza dintr-un galbenus fiert si unul crud, amestecam si turnam in fir subtire uleiul. Adaugam si mustarul si incorporam bine.

Usturoiul il pisam, adaugam sare si il amestecam cu ciupercile si cu maioneza, adaugam si un praf de piper.

20161002_143655   20161002_143351

Loading...

Pofta buna!

20161002_143935 20161002_144018 20161002_144032 20161002_143910

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline