Mancaruri

Salata de icre cu ceapa verde

Ingrediente:

  • icre
  • 4-5 fire de ceapa verde
  • zeama de la o lamaie
  • 500 ml ulei
  • sare
  • 2 felii de paine fara coaja

Se folosesc icre mai vechi, tinute la frigider in  ulei, nu icre proaspete.

Se amesteca cu furculita icre cu ulei, adaugand ulei in fir subtire ca la maioneza.

Din cand in cand adaugam zeama de lamie. Vom observa ca icrele se deschid la culoare si se subtiaza.

Cand sunt gata, curtam ceapa, o taiem marunt si o adaugam in bolul cu icre si amestecam. Faramitam miezul de paine si il adaugam si saram dupa gust.

Pofta buna!

20160306_183352 20160306_183357

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline