Preparate de Craciun

Salata de pui cu ciuperci

Ingrediente

  • 3 borcane de ciuperci
  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 300 g ulei
  • 1 capatana de usturoi
  • sare

Se fierb ciupercile si se taie grosier ( le puteti face si pasta la blender, cum doriti, eu am vrut sa fie taiate mai mari).

Se fierbe pieptul de pui si se taie, la fel ca ciupercile, mai mare.

Se face maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert amestecand cu ulei.

Se curata o capatana de usturoi si se piseaza bine.

Se amesteca ciupercile taiate cu pieptul de pui, cu maioneza, sare si usturoiul pisat. Am ornat cu maioneza si albus de ou.

Pofta buna!

SAM_2882

Loading...

[pro_ad_display_adzone id=”58″]

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline