Legume

Salata de vinete

Ingrediente

  • 5 vinete
  • 1 ou fiert + 1 galbenus crud
  • 250 ml ulei
  • 1 lingura de mustar
  • sare dupa gust

Se coc vinetele, apoi se taie pe verticala si se lasa cateva minute la scurs, apoi se toaca.

Ceapa se taie cat mai mic si se amesteca cu vinetele tocate.

Separat se face o maioneza dintr-un galbenus de ou crud, un galbenus fiert si 250 mll ulei. Cand este gata maioneza, se adauga 1 lingura de mustar dulce.

Se amesteca maioneza cu salata de vinete si se adauga sare dupa gust.

IMG_20151019_162239-copyaa-576x768

[pro_ad_display_adzone id=”58″]

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline