Cu carne de pui

Salata in straturi cu sfecla rosie si rodie

Noi suntem fan salata cu sfecla. In salata ne place cel mai mult, asa ca am incercat sa fac diferite combinatii si toate ne plac. De data asta am refolosit pieptul de la un pui facut la cuptor, am folosit o sfecla mai mica si seminte de la 1/2 rodie.

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 1 sfecla mica
  • 2 cartofi
  • 1 morcov mare/ 2 medii
  • 1 ceapa mica
  • 200 g maioneza
  • 2 oua
  • seminte de la 1/2 rodie
  • sare

Mod de preparare salata in straturi cu sfecla rosie si rodie.

Curatam cartofii de coaja si morcovul si le punem la fiert ( intregi). Separat punem la fiert sfecla rosie necuratata de coaja. Ouale le fierbem separat. Puteti fierbe pieptul de pui sau puteti folosi de la un pui deja gatit care nu se consuma. Dam pe razatoarea mare cartofii, morcovii si sfecla rosie si le punem pe farfurii diferite.

Taiem carnea de pui cubulete mici si le punem pe un platou. Ungem cu un strat foarte subtire de maioneza. De obicei folosesc o maioneza cumparata caci nu este asa de gretoasa ca cea facuta acasa. Adaugam cartofii dati pe razatoare, presaram sare si ungem cu maioneza. Adaugam stratul de morcov, iarasi presaram sare si ungem cu maioneza. Adaugam ceapa tocata marunt, iar apoi sfecla. Mai ungem din nou cu maioneza, apoi adaugam albusul de ou dat pe razatoarea mica si galbenusul. Presaram seminte de rodie.

Lasam 2-3 ore la rece.

Loading...

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline