Altele

Sanatate de la plante

Stim cu totii cat de importanta este alimentatia. Dar, ma refer la alimentatia sanatoasa. Produsele naturale sunt o sursa de sanatate inepuizabila, doar ca sunt din ce in ce mai greu de gasit. Exista si la noi anumite braduri care chiar pun accentul pe sanatate si pe produse naturale. Ma refer acum la Dacia Plant. O companie romaneasca infiintata inca din anul 2002,  care pun accentul pe mentinerea sanatatii si energiei cu ajutorul suplimentelor si produselor naturale.

De 15 ani, Dacia Plant se bazeaza pe forta binefacatoare a plantelor si produc atat comprimate naturiste,  cat si siropuri, ceaiuri, tincturi cu un efect terapeutic ridicat.

Cu produsele Dacia Plant poti tine alergiile la distanta, poti tine cea mai eficienta cura de detoxifiere de numai 21 de zile  sau poti obtine linistea de care ai nevoie cu ajutorul ceiurilor naturale.

Nu va mai spun cat de gustoase sunt ceaiurile produse de ei!

Iar pentru a sarbatori cei 15 ani de cand sunt pe piata romaneasca, Dacia Plant organizeaza in data de 2 iulie in Piata Sfatului din Brasov un program special cu multe surprize si cadouri marca Dacia Plant.

Si plus un super spectacol live sustinut de cea mai iubita formatie rock, Phoenix, incepand de la orele 19.00.

Pana atunci insa, poti participa la concursul „I love Dacia Plant ” si poti castiga si tu un weekend de 2 persoane la Brasov la concertul aniversar plus 14 pachete aniversare cu produse Dacia Plant in valoare de 100 de lei fiecare.

Sa sarbatorim inpreuna dreptul la sanatate pe 2 iulie la Brasov!

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline