Mancaruri

Saramura de crap proaspat

Pentru ca de Florii se mananca peste, am decis sa il fa la gratar cu saramura.

Ingrediente:

  • 1 peste mai mare
  • 1 capatana de usturoi
  • 3-4 fire de usturoi verde
  • 3 rosii
  • sare
  • piper
  • ulei
  • folie de aluminiu

Mai intai curatam pestele, il taiem rondele si il spalam bine. Presaram deasupra lui sare si piper si ungem gratarul cu ulei, apoi punem pestele pe gratar si le lasam pe ambele parti pana cand se face bine (aprox. 1 ora ca sa fie rumenit bine).

Rosiile le coacem pe gratar si apoi le curatam de coaja si le pasam. Usturoiul il pisam bine.

Punem intr-o craticioara 1 cana de apa, rosiile pasate si jumatate din cantitatea de usturoi , sare si piper si lasam la fiert 30 de minute. Adaugam si restul de usturoi pisat si putem stinge focul.

Servim pestele fript cu saramura de usturoi.

Pofta buna!

20160424_161109 20160424_161101

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline