Mancaruri

Sarmalute cu mamaliguta

Ingrediente:

  • 2 verze murate mari
  • 3 cepe
  • 1 kg carne tocata
  • 1 cana de orez
  • 3-4 linguri de bulion
  • patrunjel 
  • sare, piper
  • foi de dafin

Mod de preparare.

Se alege fiecare foie de varza in parte, iar cotoarele se toaca marunt.

Ceapa taiata cubulete mici se pune la calit in ulei incins. Se adauga si carnea, orezul, sare si piper si se lasa cateva minute pe foc.

Fiecare foie de varza se taie in 2 sau in 3 parti. Se ia cate o foaie mica si se pune 1 lingura de carne, apoi se ruleaza.

Intr-o cratita mare se pun cotoarele de varza tocate marunt, apoi se pun sarmalele. Deasupra se pun cateva foi de varza, foi de dafin, bulion si 2 litri de apa fiarta.

Se dau la cuptor aprox. 2 ore sau pana cand sunt fierte.

Mie mi-au iesit 98 de sarmale micute din aceasta compozitie.

Loading...

Se pot servi cu mamaliguta.

Pofta buna!

887533_1486812801620667_8914316131781974278_o 12188235_1486812731620674_3646658083417462869_o

[pro_ad_display_adzone id=”58″]

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline