Aperitive

Scoverzi cu branza

Ingrediente:

  • 800 g faina
  • 400 ml apa calduta
  • drojdie cat o nuca
  • sare
  • ulei
  • branza aprox.400-500 g

Se dizolva drojdia in apa calduta. Se adauga faina si sarea si se framanta bine. Aluatul este moale, dar nelipicios, daca mai trebuie faina mai adaugati un praf.

Se lasa la dospit 30-40 de minute la loc calduros.

Branza se pune intr-un castron si sa sfarama cu o furculita. Eu am folosit branza de vaci sarata.

Se formeaza bile aprox egale din aluatul dospit cu mainile tapetate cu faina si se pun pe un blat tapetat cu faina.

20160222_115839

Se pune uleiul la incins si se lasa pana cand incepe sa sfaraie.

Intindem cu facaletul fiecare bila de aluat in foaie subtire, punem branza si presam cu furculita bine sa nu iasa branza in tigaie si le punem la prajit.

Loading...

20160222_12163920160222_121656

Le intoarcem pe ambele parti.

Pofta buna!

20160222_125609 20160222_125621 20160222_125626

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline