Altele

Scrisoare de multumire

Dragii mei parinti, in primul rand vreau sa va multumesc pentru ceea ce de-a lungul anilor, din copilarie, pana la maturitate, ati facut pentru mine. Cand zic pentru tot, ma refer atat a ajutorul material pe care mi l-ati oferit de-a lungul timpului, numai voi stiti cu ce eforturi. Iar greutati au fost, ca in orice alta familie. Voi intotdeauna m-ati pus pe mine pe ptimul plan. Dupa acest model imi doresc sa imi educ si eu la randul meu copiii. Dupa modul cum voi m-ati educat si m-ati invatat care sunt adevaratele valori care conteaza in viata. Dupa ce principii trebuie sa ma bazez pentru a fi fericita. Voi m-ati invatat ce inseamna sinceritatea, ajutorul oferit unui om nevoias, ce inseamna iubirea si darnicia. Dragii mei parinti! Cum oare v-as putea recompensa?  Tocmai de aceea. aceasta scrisoare sper sa va ajunga la suflet. Este pentru voi si despre voi! Va multumesc sincer penru ajutorul vostru!

Eu cred ca pentru fiecare dintre noi parintii au jucat cel mai important rol inca de la primii pasi in viata. Ceea ce am ajuns astazi se datoreaza doar parintilor pentru ca ei ne-au educat, ne-au insuflat toate acele valori importante pentru un om bun, ce inseamna omenia si fericirea. Pentru ca visele noastre sa se concretizeze, ei au luptat si ne-au sprijinit. Ceea ce am devenit azi, suntem datorita lor!

Provident va invita si pe voi sa va artati multumirea catre parintii vostrii accesan aceasta pagina https://www.facebook.com/multumescparintilor/ . Scrieti-va scrisorile si apoi trimiteti-le printr-un mesaj privat pe pagina de mai sus si aveti sansa sa castigati 500 de lei penrtru voi si parintii vostrii.

Provident este prima instituție financiară care lansează în România împrumutul la domiciliu si care a devenit cunoscută în întreaga țară pentru rapiditate în acordarea creditului, transparență în prezentarea tuturor costurilor și corectitudine în respectarea angajamentelor. Tot Provident are aceasta frumoasa initiativa de a ne apropia si mai mult de cei dragi!

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline