Altele

Sixt Sh pentru siguranta si incredere in masina ta

O sa incep prin a va povesti cum am ajuns in posesia actualei masini. Cu mai bine de 10 luni in urma, am decis sa schimbam vechea buburuza cu o masina mai noua. Nu noua! Doar mai noua decat cea veche. Asa ca la un simplu search pe Google, am gasit un depozit de masini sh. Am cumparat o masina de la acel depozit, doar ca … ceasul rau sau pisica neagra, nu stiu care din ele a facut ca la doar o saptamana sa avem probleme majore cu masina noastra hidramata. Probleme ce s-ar fi rezolvat, dar cu costuri mai mari chiar decat pretul de achizitie al masinii. Deoarece beneficiam de garantie 1 an de zile, masina noastra a fost schimbata cu alta pentru care patronul depozitului mi-a garantat ca nu voi mai avea probleme. Si asa a fost! Am inscris-o fara probleme, iar masina isi face treaba cum stie ea mai bine.  Acum intrebarea care ne-am pus-o si noi si va puteti gandi si voi la ea: ce proprietar v-ar fi schimbat masina daca aceasta nu mai mergea? Niciunul! Un bun cumparat, devine al tau din secunda imediat urmatoare achizitiei.

Cand voi intentiona sa schimb aceasta masina cu alta mai noua, cu siguranta voi alege sa o cumpar din acest loc – http://www.sixtsh.ro/

In plus,  SixtSh ofera un avantaj clientilor sai, daca doresti sa-ti achizitionezi un autoturism, stai fără griji, deoarece ştii deja că maşina respectivă nu a avut decât un singur proprietar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline