Aluaturi dulci/foietaje

Strudel cu gem

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 1 borcan de gem
  • zahar pudra pentru ornat (optional)

Am lasat aluatul de foietaj la dezghetat.

Cand s-a dezghetat, am taiat fasii de aprox. 7 cm latime cu 10 cm lungime, am pus gemul pe mijloc( eu am folosit gem de capsune). Lateralele le-am taiat in fasii de aprox. 1 cm, ca la pariziene , singura diferenta este ca am taiat pe ambele laterale, nu doar una. Apoi am inceput sa strang pe mijloc cate o fasie din fiecare laterala alternandu-le. Puteti face orice model doriti voi la strdele.

Le-am dat la cuptorul preincalzit pentru 35 de minute.

Pofta buna!

strudel cu gem de capsune strudel cu gem.

[pro_ad_display_adzone id=”58″]

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline