Aluaturi dulci/foietaje

Strudele cu budinca

Aluatul foietaj este bun in alsolut orice combinatie, fie ca este dulce sau sarata. De data asta am ales ceva dulce si foarte bun.

Ingrediente:

  • 1 aluat de foietaj de 400 g
  • 500 ml lapte
  • 1 plic de budinca de ciocolata
  • 4 linguri de zahar
  • zahar pudra.

Mai intai lasam aluatul foietaj la dezghetat.

Apoi il intindem cu sucitorul de 2 ori si taiem fasii de lungimea dorita.

Punem fasiile in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cptorul preincalzit pentru 15-20 de min. maxim.

20160507_14505220160507_150349

Intre timp pregatim budinca: punem 400 ml lapte la fiert, iar restul 100 de ml il amestecam cu praful de budinca si cu 4 lnguri de zahar si il punem peste laptele care fierbe. Amestecam continuu pana cand se ingroasa suficient.

Taiem fiecare fasie de foietaj pe orizontala, punem cu lingura budinca si acoperim cu partea de foietaj de deasupra.

20160507_151155

Deasupra prajiturilor punem cu un pos budinca, daca ramane si pudram cu zahar pudra.

Pofta buna!

20160507_152002 20160507_152332 20160507_152403

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline