Oaie

Stufat de miel la cuptor

In fiecare an de Paste, stufatul de miel este nelipsit de pe masa noastra. Imi amintesc cu atata drag cum in copilarie mama punea stufatul la cuptor sambata noaptea, iar cand ajungeam de la biserica cu lumina, dupa ora 12 noaptea, la noi in casa mirosea atat de bine. Minunat mirosul asta!

Ingrediente:

  • 1 kg carne de miel
  • 7-8 fire de usturoi verde
  • 2-3 linguri de bulion
  • sare

Mod de preparare.

Mai intai fierbem carnea de miel, doar cat sa dea in cateva clocote.

Punem carnea fiarta intr-un vas de yenna sau intr-o tava, adagam ustroi tocat, bulionul dizolvat in apa si punem peste carne. Dam stufatul la cuptor pana cand carnea se rumeneste usor.

Presaram verdeata tocata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline