Ciorbe/Supe

Supa crema de dovleac

O supa foarte gustoasa din dovleac, ma declar extrem de multumita de rezultat, mai ales ca suntem in peajma sarbatorii de Halloween, iar supele ies intotdeauna mai gustoase cu Maggi.

„Supe cu Magie si MAGGI in bucatarie”

Ingrediente:

  • 1/2 dovleac, aprox 500 g
  • 3 cartofi
  • 2 cepe
  • 2 cuburi de Maggi de vita
  • 50 g unt sau ulei
  • 50 g smantana
  • 1/2 lingurita de sare
  • piper

Mai intai curatam dovleacul de coaja si il taiem in cubulete, la fel si cartofii. Ceapa o taiem julienne si o punem la calit in untul topit. O lasam 5-6 minute, dupa care adaugam cartofii si dovlacul, adaugam si 1 cana de apa si lasam la fiert 25 de minute.

su (11)su (12)

Dupa ce au fiert legumele, le pasam cu ajutorul unui blender sau a unui mixer vertical. Punem pe foc 500 ml apa impreuna cu 2 cuburi de Maggi de vita si lasam sa dea intr-un clocot. Adaugam supa rezultata peste dovleacul pasat si punem din nou la fiert pentru aprox. 10-15 minute. Adaugam sare si piper dupa gust.

Adaugam smantana fie direct in supa, fie deasupra.

Pofta buna!

Loading...

su (1) su (3)   su (16)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline