Ciorbe/Supe

Supa de ciuperci cu muschiulet de porc

O supa foate gustoasa si care merge facuta si cu carne de pui.

Ingrediente:

  • 2 borcanele de ciuperci de 280 de gr
  • 300-400 g muschiulet de porc
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2-3 catei de usturoi
  • 50 de ml ulei
  • sare

Mai intai punem uleiul la incins. Ceapa o taiem in cubulete mici si o punem la calit impreuna cu ciupercile scurse bine de zeama.

Lasam 5-6 minute, apoi adaugam jumatate din cantitatea de leustean tocat marunt, morcovul si usturoiul rase prin razatoarea mica si mai lasam inca 10 minute la calit.

20160317_200746

Adaugam 2 cani de apa si lasam la fiert. Separat feliem muschiuletul de porc si il punem la prajit in ulei incins. Cand este gata, prajit, il taiem in bucati mai mici si il punem in ciorba.

Daca mai este nevoie, puteti sa mai adaugati apa.  Cand este supa gata si ciupercile sunt fierte, adaugam si restul de leustean si putem stinge focul.

Pofta buna!

Loading...

20160317_205713 20160317_205707

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline