Altele

Tabere educationale pentru copilul tau

In ultimii ani taberele educationale s-au aflat in topul cautarilor online, atat de catre copii, cat si de catre parinti. Tabara de limbi straine este foarte eficace, conditiile fiind foarte apropiate conditiilor de invatare a limbii materne.  In special taberele educationale in limba engleza sunt cele mai ofertante.

Tabara de limba engleza la Bradfield College ofera iubitorilor de limba engleza o gama cursuri si activitati dintre cele mai atractive. Bradfield College se bucura de o reputatie solida, plasandu-se in topul scolilor independente din Marea Britanie. Scoala este in apropiere de Reading si la 40 minute vest de Londra, in atmosfera rurala fermecatoare a comitatului Berkshire. Aceasta impresioneaza prin natura superba care o inconjoara, precum si prin conditiile excelente de studiu si sport. Baza scolara se intinde pe o suprafata de 200 acri.

Scoala ofera o serie de facilitati sportive: sala de sport, piscina, teren de golf, terenuri de tenis, terenuri de sport in aer liber. De asemenea, cursantii vor avea acces la Wi-Fi, iar in timpul activitatilor de seara vor avea acces la sala de calculatoare.

In plus,pe parcursul celor 2 saptamani cat dureaza tabara, se organizeaza excursii de o zi in Oxford, Londra si o excursie de o jumatate de zi in Reading ofeindu-le astfel copiilor sansa de a se acomoda cat mai usor.

In ceea ce priveste cursurile, programul academic se impleteste excelent cu activitatile recreative, indeplinind impreuna aceleasi scopuri, si anume: castigarea increderii si fluentei in utilizarea limbii studiate, dar si dezvoltarea calitatilor personale (independenta, dorinta de a dobandi cunostinte noi). Cele 20 de ore de limba engleza saptamanale se desfasoara intr-o atmosfera destinsa in care elevii pot utilza cunostintele pe care le au, dar vor dobandi automat si altele noi prin comunicare.

Studiul limbilor straine in timpul vacantei va ofera posibilitatea de a trai bucuria comunicarii intr-o limba straina, intr-o atmosfera informala si prietenoasa in centre speciale pentru studiul limbilor straine.

Pentru mai multe detalii ne vine in ajutor EduTabere cu toate informatiile utile fiecarui elev sau parinte interesat de aceste tabere educationale.

 

Loading...

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline