Aperitive

Tarta cu spanac si branza de vaci

Stiti cat este de buna aceasta tarta? Eu nu am mai avut rabdare sa se raceasca, am mancat calda la cat de bine mirosea, trebuia neaparat incercata.

Ingrediente:

  • 1 aluat de foietaj
  • spanac 400-500 g
  • 2 oua
  • 250 g branza de vaci
  • 1 lingura de pesmet
  • sare,piper
  • seminte de mac

Se lasa aluatul de foietaj la dezghetat.

Spanacul se dezgheata,se stoarce foarte bine de zeama si se pune intr-un bol. Adaugam branza rasa, 1 ou, pesmetul, sare si un praf de piper si amestecam bine.

20160225_182511

Punem o parte din aluat in tava pentru tarta si oprim o parte pentru facut grilajul de deasupra tartei.

Punem peste luat si compozitia de spanac si o presam bine cu lingura. Marginile aluatului le indoim si facem grilajul.

Ungem tarta cu 1 ou batut, presaram mac si dam la cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute.

Loading...

20160225_183502tarta cu spanac in lucru

Pofta buna!

20160225_191154  tarta cu spanac si branza de vaci. tarta cu spanac si branza de vaci tarta cu spanac si branza de vacii tarta cu spanac

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline