Mancaruri

Tocana taraneasca de pui

Cu un gust usor dulceag, tocana taraneasca de pui este atat de gustoasa incat cu siguranta veti repeta si voi reteta.

Ingrediente:

  • carne de pui
  • 500 g ceapa
  • 500 g rosii
  • 50 ml ulei
  • supa de pui/ apa
  • 3-4 fire de usturoi/2-3 catei
  • patrunjel verde
  • sare
  • 1/2 lingurita de zahar

Mod de preparare tocana taraneasca de pui.

Fierbem carnea de pui si oprim supa. Prajim apoi carnea de pui, doar cat sa o rumenim putin.

In acelasi ulei in care am rumenit carnea de pui, calim ceapa taiata julienne pentru 7-8 minute.

Adaugam rosiile tocate cuburi mai mari si usturoiul tocat rondele si lasam in continuare pe foc pentru inca 10 minute. Adaugam supa de pui ( 1 cana) sau apa daca nu aveti supa de pui si lasam 15 minute la fiert.  Adaugam sare si 1/2 lingurita de zahar la final + patrunjelul tocat marunt.

Servim tocana cu mamaliguta, razuim un cub zdravan de telemea si adaugam si carne de pui.

Loading...

Pofta buna!

 

Sursa: https://www.bucataras.ro/retete/tocana-taraneasca-de-pui-cu-ceapa-si-rosii-71816.html

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline