Legume

Tocanita cu ciuperci

O mancare foarte gustoasa, de post.

Ingrediente:

  • 1 borcan de ciuperci mare sau 2 mici
  • 2 cepe
  • 3 linguri de bulion
  • 100 ml ulei
  • oregano
  • marar
  • sare
  • piper

Mai intai taiem ciupercile care sunt mai mari, pe cele mici le putem lasa intregi.

Punem ceapa tocata impreuna cu ciupercile la calit in ulei incins si le lasam aprox. 10-12 minute.

20161112_15212520161112_153440

Adaugam o cana de apa, sa le acopere, adaugam bulionul, sare si piper si lasam la fiert pentru aprox. 25-30 de min.

La final adaugam oregano si marar.

Pofta buna!
20161112_162331 20161112_162351 20161112_162418

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline