Mancaruri

Tocanita cu ficatei, ciuperci si carne de pui

Ingrediente:

  • 500 g ficatei
  • 4-5 copanele
  • 300 g ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 4 linguri de bulion
  • 100 ml ulei
  • sare,piper
  • patrunjel

Am curatat ciupercile si le-am lasat intregi.

Se pune ceapa tocata si ciupercile pentru 10 minute la calit in ulei incins. Adaugam si ficateii si lasam inca 10 minute.

Adaugam o cana de apa, bulionul, sare si piper si lasam sa fiarba.

Separat prajim copanelele.

Se pot adauga si copanele in tocanita, dar eu am preferat sa le las separat.

Cand este gata mancarea, adaugam patrunjel tocat.

Pofta buna!

Loading...

20160205_134659 20160206_003224

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline