Mancaruri

Tocanita de porc cu ciuperci

Ingrediente:

  • 700 g carne de porc
  • 500 g ciuperci feliate
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 3 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • marar

Mod de preparare tocanita de porc cu ciuperci.

Punem ceapa tocata marunt imprena cu ciupercile feliate la calit.

Separat prajim carnea de porc, iar dupa ce s-a prajit o adaugam peste ciuperci, adaugam si ardeiul taiat juliennn, adaugam 1 cana de apa si pasta de tomate.

Acoperim cu un capac si lasam la fiert. Mai adaugam apa din cand in cand. Cand este gata, adaugam sare, piper si ardei boia. Tocam si mararul si-l adaugam in mancare la final.

Pofta buna!

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline