Mancaruri

Tocanita de porc cu mamaliga

Pentru ca mai aveam putina carne de porc, m-am gandit sa fac o tocanita doar pentru o masa. Tocanita de porc cu mamaliga !Delicioasa!

Ingrediente:

  • 300 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 4 linguri pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • oregano

Mod de preparare tocanita de porc cu mamaliga.

Mai intai curatam ceapa si o taiem marunt. O punem la calit impreuna cu carnea taiata cuburi si o lasam pana cand incepe sa se rumeneasca usor carnea.

20170210_131201

Adaugam o cana de apa si pasta de tomate si lasam sa fiarba. Adaugam sare si piper dupa gust. La final adaugam oregano.

Separat pregatim mamaliga: punem apa cu sare si o lingura de malai la fiert. Cand clocoteste adaugam malai pentru a ingrosa mamaliga. Amestecam continuu si cand se desprinde usor de peretii cratitei inseamna ca este facuta si o luam de pe foc.

Punem mamliga pe un platou si cu lingura umezita  ii facem o adancitura in jumatate in care vom pune tocanita. Presaram oregano deasupra.

Loading...

Pofta buna!

20170210_13261120170210_13282420170210_13422220170210_13421420170210_13420720170210_134211

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline