Dulciuri

Tort tiramisu

Ingrediente

  • 2 pungi de piscoturi,
  • 2 plicuri cu crema instant pentru tiramisu,
  • 300 g lapte,
  • 1 cana de cafea ,
  • cacao pentru ornat.

Mod de preparare.

Se face o cana de cafea, dar nu foarte tare si se pune intr-un castron.

Crema se mixeaza cu laptele pana cand se intareste. Eu am avut o crema instant din comert pentru tiramisu.

Piscoturile se inmoaie pe ambele parti in cafea cam 5-6 secunde si se aseaza pe platou unul langa celalalt. Se pune un strat de crema si apoi alt strat de piscoturi inmuiate in cafea. La final se mai pune un strat de crema si se presara cacao.

Se da la frigider pentru 30-40 de minute.

sam-2108 sam-2111

[pro_ad_display_adzone id=”58″]

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline