Aluaturi dulci/foietaje

Trandafiri cu mere

Reteta trimisa de Elke.

Ingrediente

  • 1 pachet de aluat foietaj de 400 g
  • 3 mere
  • 1 lingurita de scortisoara
  • 3 linguri de zahar

Merele se spala foarte bine, se taie pe jumatate, se curata de samburi si se taie felii subtiri, se pun intr-o cratita cu apa si se oparesc putin ca sa se inmoaie, se scot si se lasa la racit.

Aluatul se taie fasii de circa 1 cm grosime, se presara zaharul si scortisoara, iar pe fiecare fasie se pun feliutele de mere usor suprapuse, se ruleaza usor, se intorc si se asaza in tava pe hartia de copt.

Se dau la cuptor pana se rumenesc, dupa ce s-au copt se pot pudra cu zahar pudra.

P301212_16.090001

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline