Altele

Un Ciucas rece la poalele Tampei

Intrebat in ce context i-ar placea sa consume bere, sotul mi-a raspuns ca o bere este binevenita oriunde si oricand, rece sa fie! Dar mai ales in seara asta la meci!

Daca ar fi dupa mine, cel mai mult mi-ar placea o bere rece, neaparat cu lamaie, pe carari de munte. De cate ori mergem la munte, ne place sa exploram, sa facem miscare si sa ne bucuram de aerul proaspat si adierea blada a vantului.  In ruxacul meu se gaseste intotdeauna apa. Multa apa. Dar de o bere rece ce ziceti? Asta este cadrul perfect in care as savura cu pofta o bere, la un popas pe carari de munte.

Imaginati-va si ziceti voi daca nu este perfecta atmosfera. Dar unde mai pui ca poate suntem si cu prietenii si facem un gratar la lasarea serii. Un foc de tabara, cantece si o bere buna?   Si poate chiar in septembrie, intre 7 – 17 ale lunii si nu oriunde ci chiar la poalele Tampei.

De ce tocmai atunci la finalul vacantei si la inceput de toamna? Datorita faptului ca atunci va avea loc vestitul festival Oktoberfest chiar in zona fostului Stadionul Municipal din Brasov! Mai multe detalii veti gasi aici – https://www.facebook.com/OktoberfestRomania/ daca si voi sunteti interesati. Este binevenita si o scurta distractie la finele vacantei, pentru a intampina asa cum se cuvine sezonul lui Bacchus. Cu o bere si multa voie buna!

Ia-ti o Ciucas, camera foto si ne vedem la Brasov!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline