Altele

Un strop de sanatate inca de la nastere

Apa –  atat de indispensabila pentru viata noastra. Inca de la nastere o folosim. O consumam zilnic atat in stare pura, cat si pentru gatitul alimentelor sau pentru spalare, curatare. Putem spune ca viata fara apa nu poate exista, asa cum nu poate exista viata fara lumina, fara aer, fara hrana…

Dar, in zilele noastre, atat de multa poluare exista incat apa, sursa vietii trebuie sa fie un izvor de sanatate pentru toata lumea.  Eu personal, intotdeauna sunt atenta la ceea ce cumpar, mai ales in privinta apei. O apa minerala plata precum Aquatique cu siguranta ma determina sa v-o recomand si voua.

Izvorata din inima muntilor Carpati si cu o compoziție echilibrată și o mineralizare redusă de numai 104 mg/l, Aquatique este o apă minerală naturală recomandată pentru consumul frecvent al întregii familii.

Recomandata este si pentru consumul bebelusilor datorita faptului ca aceasta are un continut de  minerale sub 120 mg/l. Chiar mamicile au clasat apa Aquatique ca fiind cea mai buna apa minerala plata.

Aqatique a fost aleasa in 2017 pentru al doilea an consecutiv,  cea mai de incredere „Apa minerala plata pentru sugari si copii mici” . Acest lucru este un plus de incredere pentru aceasta marca si cu siguranta va creste consumul ei in randul familiilor. Indiferent ca exista sau nu un bebelus in familie!

Iar pentru detalii accesati acest link – https://www.facebook.com/aquatiqueromania/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline