Altele

Voi stiti ce inseamna un carolimetru termic?

Nu ati auzit pana acum termenul” carolmetru termic” ? Pai haideti sa va explic eu mai detaliat ce inseamna.

Pentru a evidenția că produsele Caroli sunt păstrate la temperatura optimă, respectiv la 2-8°C, cele 3 SKU-uri de Salam Semenic Extra de la Caroli au de acum o eticheta inovatoare, cu cadran termosensibil.

Acest cadran termosensibil își schimbă culoarea în functie de temperatura produsului:

  • •   sub 8°C are culoarea verde
  • •   peste 8°C incepe să sa coloreze in galben

Când cadranul termosensibil începe să se coloreze în galben este un semn de atenționare că produsul trebuie reamplasat la rece, sub 8°C.

Deci crolimetrul termic, este un cadran aplicat care ne arata daca produsul este pastrat la temperatura optima.

La Caroli Foods există o preocupare continuă pentru calitatea produselor şi a proceselor. În acest sens se monitorizeaza continuu întregul lanţ frigorific al produselor- începand cu producţia și ambalarea în fabrica din Piteşti, continuand apoi cu depozitele din ţară, în timpul transportului cu maşinile frigorifice proprii şi terminand cu verificarea vitrinelor frigorifice ale magazinelor partenere.

În plus, Caroli Foods isi incurajeaza consumatorii să se asigure că îşi fac cumpărăturile în magazinele care respectă condiţiile optime de păstrare a produselor alimentare.

Pentru ca noi punem mare accent pe mancare sanatoasa, de ce sa nu cumparam si singura #mâncarecunotificare. Din punctul meu de vedee, ar trebui ca toti producatorii de mezeluri sa adopte aceasta noua metoda, pentru ca in tara noastra exista un consum maxim de orice tip de mezeluri existente pe piata. Cate mamici cumpara cremvusi pentru copii lor? Nu am vazut la nici un tip de alte mezeluri cadranul termosesnibil care sa ne indice cat de bine sunt pastrate acele alimente.

Loading...

Cumpara mancare sanatoasa pentru tine si familia ta! Cumpara Caroli cu carolimetru sensibil, singura #mâncarecunotificare existenta pe piata la ora actuala!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline