Ciorba de pui cu salata verde

Ciorba de salata verde este foarte gustoasa. In general o fac cu afumatura, dar de data asta aveam un piept de pui si salata verde, am improvizat. Este foarte gustoasa.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 1 ceapa mare
- 3-4 cartofi
- 2 morcovi
- 50 ml ulei
- 200 g smantana
- 7-8 frunze de salata verde
- marar
- sare
Mod de preparare ciorba de pui cu salata verde.
1.Pieptul de pui si ceapa le tocam marunt si le punem in ulei la calit. Le lasam doar pana cand pieptul de pui este patruns, devine albicios, aproximativ 5-6 minute.
2. Adauagam 2 cani de apa si morcovii si cartofii tocati. Acoperim cratita cu un capac si lasam 20 de minute la fiert.
3. Adaugam salata verde tocata, sare si sare de lamaie si mai lasam la fiert inca 5-6 minute, apoi stingem focul.
4. Smantana o diluam cu 3-4 polonice de ciorba fierbinte, apoi adauagm usor cate un polonic de smantana diluata in ciorba. Adaugam si mararul. Pofta buna!