Papricas cu galuste

Cu carne de porc sau cu carne de pui, papricasul este o mancare gustoasa cu galuste din faina.
Ingrediente:
- 700 g carne de porc
- 2 cepe
- 2 ardei grasi
- 2 oua
- 100 g faina
- 50 ml ulei
- 3 linguri pasta de tomate
- sare
- piper
- ardei boia
- patrunjel verde
Mod de preparare papricas cu galuste.
1.Taiem ceapa si ardeiul cubulete si le punem la calit in ulei incins pentru 5-6 minute.
2. Adaugam carnea de porc si mai lasam inca 5-6 minute pe foc, pana cand carnea devine albicioasa.
3. Adaugam pasta de tomate, sare, piper si ardei boia, 1 cana de apa si lasam la fiert 20 de minute.
4. Batem ouale, adaugam faina si lasam deoparte 10 minute. Luam apoi cu o lingurita si punem galuste in papricas. Sa fie suficient sos, sa acopere galustele.
5. Mai lasam inca 15 minute la fiert( cand intra usor furculita in galuste sunt fierte) , iar la final adaugam patrunjel tocat marunt.
Pofta buna!